HD HOPO

Med vår teknik har ni en unik möjlighet att få bättre skärpa och bildåtergivning i trycket. HD Hopo skärper dina bilder på ett intelligent sätt och ger en unik behandling som förbättrar ditt tryck. Behandlingen ingår när du trycker dina produkter hos oss på Ljungbergs.

Hör av er till oss så gör vi ett kostnadsfritt provtryck!

 

KUNDUNIK WEBBSHOP

På Ljungbergs Tryckeri erbjuder vi dig som kund en unik webbshop som underlättar ditt arbete med trycksaksbeställning. Där kan ni beställa och lagra ert marknadsmaterial som har era logotyper och grafiska manualer. Ni kan göra enkla beställningar av mallstyrda trycksaker som exempelvis visitkort, korrespondenskort och kuvert.

I beställningsportalen kan enskilda användare beställa produkter efter er mall, vilket minskar administration och sammanhåller varumärkets visuella uttryck.

Det finns också möjlighet att få en unikt anpassad lösning efter era behov – kontakta oss för mer information.

KUNDCASE: BOTKYRKA

Botkyrkas Kommun är en av de kunder vi hjälpt genom att ta fram en kundanpassad beställningsportal.

—Vi är en ung och kreativ kommun och vi ställer höga krav på att de anställda ska, på ett enkelt sätt, kunna välja mellan många kreativ varianter av till exempel visitkort, säger Samuel Holmfred, Art Director i Botkyrkas kommun, om portalen.

– Med mer än 5 500 anställda så behöver vi ett enkelt och smidigt sätt för de anställda att beställa bland annat visitkort på. Portalen uppfyller de kraven.

LAGER & DISTRIBUTION

Vi har länge haft distribution som en naturlig del i vår produktionskedja och kan i dag hantera, utifrån nuvarande lagerlokaler, ca 400 pallplatser. Efter en rad stora och lyckade distributionsprojekt ser vi nu en ökad efterfråga på distributions-tjänster. Därför har vi valt att satsa ytterligare genom att bygga ut våra lokaler. Nu är allt klart och vi är igång! Hittills i år har vi distribuerat 4 217 kollin och vi ökar stadigt.

Vi kan så klart hjälpa dig med adressering, inplastning, kuvertering, paketering och distribution, och med en specialutformad beställningsportal kan du dessutom beställa och hantera dina produkter hålla koll på ditt lagersaldo, söka paket och mer. Portalen kan också kopplas till ditt affärssystem.

BLÄDDRINGSBAR PDF

När du tar fram en trycksak tillsammans med oss på Ljungbergs har du också möjligheten att få den som en bläddringsbar PDF. Det innebär att du kan nå fler med din trycksak genom att till exempel publicera den på webben. Fördelen med en digital version av din trycksak, utöver spridning, är att du kan använda webb-funktioner i trycksaken, som länkar och sökfunktion.